Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

WereldVanMorgenResultaten opiniepeiling

De website VoorDeWereldVanMorgen hield in de eerste week van oktober 2021 een poll over de toekomst van de kleinere luchthavens.

Deze poll was naar aanleiding een eerder gepubliceerd bericht op VoorDeWereldVanMorgen.nl dat men het zou toejuichen als Rotterdam The Hague Airport zou verdwijnen en er een groene oase met woningen voor terug zou komen.

WereldVanMorgen aankondiging Poll WereldVanMorgen

Sluiten luchthaven

Uit de inmiddels gesloten poll blijkt dat 58% dat deze allemaal moeten sluiten en 27% vindt dat de vakantievliegvelden moeten sluiten. Nog maar 10% van de ondervraagden vindt dat kleine luchthaven (waartoe Rotterdam The Hague Airport (RTHA) wordt gerekend) open mag blijven. Kortom, er bestaat nauwelijks maatschappelijk draagvlak voor het voortbestaan van dit vliegveld.

Bron: Voor de Wereld van Morgen, 5 oktober 2021

VERENIGINGS NIEUWS

 • Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

  Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

  Lees meer...  
 • Stand bemanning (M/V) gezocht

  Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

  Lees meer...  
 • Mutatie bestuur

  Wegens verhuizing en andere werkzaamheden hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ivana Citterbartova als bestuurder.

  Lees meer...  
 • Machtigings formulier ALV-2021 gesloten.

  Lees meer...