Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

Onvoldoende draagvlak uitbreiding Vliegveld RTHA

Onvooldoende draagvlak uitbreiding Rotterdam The Hague AirportRotterdam The Hague Airport ontwikkelde een ambitieus ‘masterplan’ voor uitbreiding. Het plan zou gebaseerd moeten zijn op een brede maatschappelijk én politiek draagvlak.

Ruim de helft van de geënquêteerden is tegen uitbreiding. Blijkbaar zitten de meeste omwonenden dus niet te wachten op meer vliegtuigoverlast.
Verder meldt het artikel dat een grote groep particulieren dagelijks last heeft van de vliegactiviteiten. Bovendien bleek met de meest recente verkiezingen dat niet alle (regionale)politieke partijen achter het plan staan.
Het zeer magere draagvlak, in combinatie met de twijfelachtige economische haalbaarheid laat het plan steeds meer wankelen.

Lees hier het artikel in Telstart Onlline (6 januari 2015)

Lees hier het artikel in De Weekkrant (7 januari 2015)

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...