Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

HerautOnline

3B-KantVliegroute zorgt voor extra overlast Lansingerland

Lansingerland – Door een tijdelijk gewijzigde vliegroute voor luchtverkeer vertrekkend van van Rotterdam The Hague Airport zal het geluidsoverlast toenemen en tot een onveilig gevoel bij bewoners uit Lansingerland leiden.

Dit is volgens Rob van der Ouderaa, plv bewonersvertegenwoordiger voor de gemeente in het Regionaal Overleg Orgaan (CRO) voor omgevingsaspecten van Rotterdam Airport het gevolg.

In korte tijd wederom een aanslag op nachtrust en zenuwen van bewoners, dit keer van Lansingerland. De nieuwe klachten die hierdoor worden veroorzaak komen boven op de reeds gesignaleerde verdubbeling in afgelopen twee jaar.

Rotterdam The Hague Airport heeft zelf het meeste belang bij de groei van het aantal (vakantie)vluchten en ziet gedupeerde omwonenden slechts als een hindernis
Bronnen:

De Heraut, 15 april 2015
3B-Krant, 14 april 2015

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...