Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

KLM Transavia 03Publiek mengt zich in discussie uitbreiding Rotterdam The Hague Airport

De verdubbeling van het aantal klachten in de periode 2012-2014 over het genoemde vliegveld raakt tot steeds meer mensen doordrongen.

De grote verontrusting van deze Vereniging die zich sterk maakt voor duizenden omwonenden ziet dat vaker nieuwe leden uit een steeds groter gebied zich aanmelden.
De klachten concentreren zich nog wel het meest in de directe aanvliegroute, maar media uit andere plaatsen laten ook meer van zich horen en getroffen bewoners melden zich vaker als nieuw lid van de BTV. Nieuwe leden komen uit o.a. Delft tot aan Gouda.
Tevens blijkt dat veel lezers zich publiekelijk gaan inmengen in de discussie over de uitbreidingsplannen van Rotterdam The Hague Airport. Deze ontwikkeling toont eens te meer aan dat een maatschappelijk voor uitbreiding van het aantal vluchten het draagvlak ontbreekt.

Lees hier meldingen en (waar mogelijk) de publiekelijke reacties:
Dichtbij.nl
Regio ZuidHolland (Drimble)
Vlieghinder.nl

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...