Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

Provincie en gemeenten tegen ambities van directeur vliegveldToenemend aantal politici tegen ambities van directeur vliegveld

Steeds meer politici zijn tegen (uitbreidings)ambities van nieuwe directeur vliegveld Rotterdam The Hague Airport (RTHA).

Het plan door RTHA-directeur Ron Louwrensen in het AD gepresenteerd valt niet alleen bij omwonenden in slechte aarde, ook de regionale politiek voorziet hier grote problemen voor natuur en milieu, met name ten koste van de omwonenden.

Met name het argument van de extra werkgelegenheid blijkt geen indruk te maken: SP raadslid kent dit argument uit andere grote plannen. Achteraf blijkt er niet of nauwelijks extra werkgelegenheid gevormd te worden. De overlast is dan echter al een feit.

Lees hieronder het hele artikel door te klikken op de afbeelding.

2016 Hart-van-Holland: Provincie en gemeenten tegen ambities van directeur vliegveld .

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...