Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

Torpedo-webradio over Rotterdam The hague AirportMeer steun tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport.

Zoals in meerder berichten steeds meer naar voren komt: Verzet van zowel publieke opinie als van politiek tegen uitbreidingsplannen RTHA nemen toe.

Directie van het vliegveld blijft zich echter vasthouden aan het beleid dat is ontstaan in de jaren '70 van de vorige eeuw dat alleen méér vluchten "goed" zou zijn voor de stad en regio. In de moderne tijd van de 21e eeuw gelden andere regels: bescherming van de groeiende groep bewoners die aantoonbaar meer last krijgen van het vliegverkeer. 
Tot overmaat van ramp heeft de directie dit zelf bekend gemaakt en groeide het verzet tegen uitbreiding explosief. De minister wenst alleen bij een maatschappelijk draagvlak toestemming te verlenen. Dit draagvlak kalft hard af.

Torpedo-webradio over Rotterdam The Hague Airport

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...