hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Hart-van-Holland

RTHA Groeit niet, andere vliegvelden wel

Dit bericht informeert dat bijna alle Nederlandse vliegvelden afgelopen jaar een (forse) groei doormaakten, maar dat Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een lichte daling vertoonde. 

HAAKS
Deze cijfers staan haaks op het beeld dat het vliegveld voortdurend verspreidt dat het de blijvende groei in passagiers niet kan bijhouden en daarom wil uitbreiden. De gepresenteerde verwachtingen staan niet in verhouding met de realiteit.

PROCESSING TIME
Verder heeft de gedeputeerde van Provincie Zuid-Holland (Gr.Links) ontdekt dat een ander belangrijk uitbreidings-argument voor RTHA op foutieve cijfers is geschoeid. De ‘processing time’ is een formule waarmee berekend wordt hoeveel tijd een passagier nodig heeft om vanaf een referentiepunt (treinstation) tot in het vliegtuig te doen. RTHA liet voorrekenen dat Schiphol hier een lange tijd voor nodig had, maar vergat dat de bezoeker veelvuldig vrijwillig gebruik maakt van het winkel en horeca aanbod op het vliegveld. Deze mag niet worden meegerekend. In de nieuwe berekening is RTHA soms zelfs trager, geven de onafhankelijke cijfers aan.
Bron: Hart van Holland, 5 juli 2017

2017-07-05-Hart van Holland


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • BTV te gast in Tweede Kamer

  De BTV zat op 14 februari 2018 om tafel in de Tweede Kamer in Den Haag. Op initiatief van Suzanne Kröger van GroenLinks, waren bewonersorganisaties van de verschillende luchthavens uitgenodigd.

  Lees meer...  
 • Gemeenteraad Verkiezingen 2018

  De BTV heeft de verschillende verkiezingsprogramma's vergeleken en voor uw verduidelijkt welke vóór of tegen uitbreiding van vliegveld RTHA zijn.

  Lees meer...  
 • ALV 2018

  Beste leden,
  Hiermee nodigt het bestuur van de BTV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 27 maart 2018.

  Lees meer...  
 • Hubert van Breemen vaak herdacht

  Het overlijden van onze voorzitter Hubert van Breemen heeft bij veel mensen een grote impact nagelaten.

  Lees meer...