hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

Stadsomroep-SchiedamBTV maakt wensenlijstje bekend aan politiek

De Vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) heeft aan alle politieke partijen in de gemeenten Rotterdam, Schiedam en Langsingerland zijn wensen kenbaar gemaakt met het oog op de verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

De BTV vraagt aan de betrokken gemeenten onder meer om een aantal maatregelen op te nemen als het Luchthavenbesluit gaat wijzigen. Het kabinet en het parlement gaan zich in 2018 buigen over dit ontwerp. Mochten er wijzigingen komen, dan vraagt de BTV om het einde van het nachtregime op zaterdag en zondag op te schuiven van 7.00 uur naar 10.00 uur en het begin van het nachtregime op alle dagen van de week op te schuiven van 23.00 uur naar 22.00 uur. Verder wordt er gepleit voor het schrappen van enkele van de 9 vliegtuigen die nu nog wel ’s nachts worden toegelaten op het vliegveld. Ook moeten er minimale geluidseisen voor helikopters worden vastgelegd. In het besluit moeten volgens de BTV ook zodanige eisen worden opgenomen dat het vliegtuigtype Piaggio niet meer op Rotterdam The Hague Airport mag vliegen. Volgens de BTV ervaren omwonenden veel overlast van dit type vliegtuig.
Bron: Stadsomroep-Schiedam, Donderdag 13 juli 2017
Rotterdam the hague airport


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • Gemeenteraad Verkiezingen 2018

  De BTV heeft de verschillende verkiezingsprogramma's vergeleken en voor uw verduidelijkt welke vóór of tegen uitbreiding van vliegveld RTHA zijn.

  Lees meer...  
 • ALV 2018

  Beste leden,
  Hiermee nodigt het bestuur van de BTV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 27 maart 2018.

  Lees meer...  
 • Hubert van Breemen vaak herdacht

  Het overlijden van onze voorzitter Hubert van Breemen heeft bij veel mensen een grote impact nagelaten.

  Lees meer...  
 • Bij het Afscheid van Hubert

  Toespraak bij uitvaart Hubert van Breemen. Als voorzitter van de Bewonersvereniging tegen Vliegtuigoverlast is Hubert in het harnas overleden. 

  Lees meer...