hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

AD-OnlineOmwonenden vliegveld zijn 'vakantieparkeerders' beu

Omwonenden van Rotterdam The Hague Airport zijn het zat dat vakantiegangers in hun straat parkeren. Steeds vaker vinden reizigers hun voertuig bij thuiskomst beschadigd terug.

Auto's worden bekrast, de banden lekgestoken of er zelfs afgehaald. ,,De agressie rondom vakantieparkeerders neemt toe, hebben we het idee'', zegt voorzitter Anne Snoeck-Henkemans van de gebiedscommissie Overschie.

Vakantiegangers

Vakantiegangers houden de parkeerplekken soms wekenlang bezet. Op diverse websites tippen reizigers elkaar over waar je gratis kan parkeren in de buurt van het vliegveld. Vooral parkeren langs de busroute is populair, zoals bij halte De Lugt. Het gevolg is dat bewoners er hun auto niet kwijt kunnen.

Frustratie

De frustratie is groot. 'Alleen bewoners, geen vakantiedump', staat er op een zelfgemaakt verkeersbord. ,,Het bord staat er nu al zeker een jaar, maar het heeft niets geholpen'', zegt een 26-jarige bewoonster. "Als je geld hebt om op vakantie te gaan, moet je ook kunnen betalen voor parkeren en niet bewoners tot last zijn."
Lees hieronder het hele artikel.

Bron: AD 19 augustus 2017
2017-08-19-AD-vakantieparkeerders


Stop Vlliegtuigoverlast  Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 FaceBookLogo
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport

VERENIGINGS NIEUWS

 • BTV te gast in Tweede Kamer

  De BTV zat op 14 februari 2018 om tafel in de Tweede Kamer in Den Haag. Op initiatief van Suzanne Kröger van GroenLinks, waren bewonersorganisaties van de verschillende luchthavens uitgenodigd.

  Lees meer...  
 • Gemeenteraad Verkiezingen 2018

  De BTV heeft de verschillende verkiezingsprogramma's vergeleken en voor uw verduidelijkt welke vóór of tegen uitbreiding van vliegveld RTHA zijn.

  Lees meer...  
 • ALV 2018

  Beste leden,
  Hiermee nodigt het bestuur van de BTV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 27 maart 2018.

  Lees meer...  
 • Hubert van Breemen vaak herdacht

  Het overlijden van onze voorzitter Hubert van Breemen heeft bij veel mensen een grote impact nagelaten.

  Lees meer...