hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

in memoriam

In memoriam Hubert van Breemen

Overlijden van Hubert van Breemen voorzitter van de vereniging Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast BTV

Dinsdag de 26 september 2017 ontving de vereniging BTV het meer dan trieste nieuws dat onze voorzitter Hubert van Breemen plotseling op maandag 25 september 2017 op 65 jarige leeftijd is overleden als gevolg van een hartstilstand in het ziekenhuis Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.

Hubert was vele vele jaren zeer actief voor de vereniging BTV in allerlei functies, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Zijn levenslust, geestdrift, inhoudelijkheid, betrokkenheid en gedrevenheid voor de vereniging was groot. Zijn netwerken, het hebben van contacten met overheden, instanties, overlegverbanden- en media waren inhoudelijk, vriendelijk maar altijd duidelijk met als doel de uitgangspunten van de vereniging uit te dragen. Daarnaast was Hubert een mensenmens en was hij ook betrokken naar de medebestuurders, adviseurs en de individuele leden. Het is een bijzonder groot gemis voor ons allen als vereniging BTV en als onze Hubert, voorzitter en vriend.

Onze eerste gedachten gaan uit naar zijn vrouw Wil en familie.
Indien men afscheid wil nemen van Hubert van Breemen, dan kan dat op zaterdag de 30e september 2017 om 11.00 uur begraafplaats Hofwijk Delftweg 230, 3046 ND Rotterdam.

Hubert van Breemen

Hubert van Breemen * Rotterdam, 23 juni 1952 - † Rotterdam, 25 september 2017Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 Twitter bird logo    
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport


 

VERENIGINGS NIEUWS

 • KOM NAAR DE MANIFESTATIE!

  Beste Leden,

  Op zaterdag 23 juni as. organiseert het bewonersberaad een manifestatie.

  Lees meer...  
 • BTV te gast in Tweede Kamer

  De BTV zat op 14 februari 2018 om tafel in de Tweede Kamer in Den Haag. Op initiatief van Suzanne Kröger van GroenLinks, waren bewonersorganisaties van de verschillende luchthavens uitgenodigd.

  Lees meer...  
 • Gemeenteraad Verkiezingen 2018

  De BTV heeft de verschillende verkiezingsprogramma's vergeleken en voor uw verduidelijkt welke vóór of tegen uitbreiding van vliegveld RTHA zijn.

  Lees meer...  
 • ALV 2018

  Beste leden,
  Hiermee nodigt het bestuur van de BTV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 27 maart 2018.

  Lees meer...