hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

DenHaag-FMGroenLinks wil onderzoek Rotterdam-The Hague Airport opnieuw gecheckt

De fractie van GroenLinks in de Provincie Zuid-Holland wil dat onderzoeken naar geluidshinder door Rotterdam-The Hague Airport opnieuw worden gecheckt.

Statenlid Berend Potjer: “Van Rotterdam Airport is bekend dat de vliegtuigen vaak afwijken van de geplande routes. Om het Schipholverkeer te ontwijken, vliegen zij soms kilometers lang laag over dichtbevolkt gebied. De vraag is of dat in geluidsmetingen zit.” Als zou blijken dat de geluidsoverlast groter is dan aangenomen, zou dit volgens Potjer reden moeten zijn om de geluidsruimte van de luchthaven in te krimpen.

Vorige week gaf staatssecretaris Sharon Dijksma van Infrastructuur & Milieu toe dat er fouten zijn gemaakt in de berekening van geluidsoverlast van Lelystad Airport. Zij besloot daarop daar nader onderzoek naar te laten doen.

2017-10-24-DENHAAG-FM

Ga hier naar de pagina van DenHaag.FMCopyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 Twitter bird logo    
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport


 

VERENIGINGS NIEUWS

 • BTV spreekt in bij de Statencomm. Verkeer en Milieu (VenM)

  Op woensdag 26 september spreekt de BTV in bij de Statencommissie-Verkeer en Milieu(VenM) over de voorgenomen uitbreidingsplannen van Rotterdam The Hague Airport (RTHA)

  Lees meer...  
 • Uitnodiging: Toelichting op Second Opinion Rapport MKBA

  Beste Leden,

  Zoals eerder aangekondigd in onze mailing aan u op 9 juli 2018 betreffende het in opdracht van de BTV ontwikkelde rapport: "Second Opinion maatschappelijke kostenbatenanalyse ontwikkeling Rotterdam The Hague Airport", wordt bijeenkomst belegd waarbij de opstellers van het rapport een nadere toelichting geven.

  Lees meer...  
 • BTV-ROTTERDAM is erkend lid van UECNA

  Vol trots maakt het bestuur van de BTV-bekend dat hun aanvraag als volwaardig lid van de UECNA (Staat voor "Europese Unie tegen Vliegtuigoverlast") is gehonoreerd.

  Lees meer...  
 • KOM NAAR DE MANIFESTATIE!

  Beste Leden,

  Op zaterdag 23 juni as. organiseert het bewonersberaad een manifestatie.

  Lees meer...