Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

Dagblad-010-logo-1Wéér een ‘herrie-plan’ rond de luchthaven

Een titel die niet geheel zonder sarcasme is, geeft precies aan dat directie van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) telkens nieuwe manieren bedenkt om oude plannen te realiseren: meer toestellen op RTHA. Er wordt voorbij gegaan aan de afkeur door politiek en burgers.

Een bewoner hierover: "Zelfs een kind begrijpt dat al je meer zakelijke vluchten wilt gaan uitvoeren en je minimaliseert niet op de toeristenvluchten, dat de herrie identiek blijkt."
Opmerkelijk is overigens dat het begrip "zakelijke vlucht" en "vakantievlucht" heel dicht bij elkaar zit. Een Transaviatoestel onderweg naar de Spaanse stranden zou zomaar óók een zakelijke reiziger kunnen vervoeren. In dat opzicht is het Spaanse strand in de ogen van de directie van RTHA 'dus' een zakelijke bestemming.
Bron: dagblad 010
datum: 2 november 2017

2017-11-02-Herrieplan

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...