hostgator coupon codes

home-page-banner-neeLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHA

 

ADOnderzoek naar groei luchthaven Rotterdam te rooskleurig voorgesteld

De Maatschappelijke Kosten Baten Analyse (MKBA) die Rotterdam The Hague Airport (RTHA) in 2015 heeft laten uitvoeren door Ecorys, is veel te rooskleurig. Dit concluderen onafhankelijke economen, Walter Manshanden en Leo Bus.

Niet verantwoord

Volgens de onderzoekers is het ‘niet verantwoord’ als er op basis van deze MKBA beslissingen worden genomen over een eventuele groei van de luchthaven. ,,Dat is een van onze conclusies. Nu is het aan de politiek om zich erover te buigen’’, aldus Manshanden. De provinciale fractie van GroenLinks is duidelijk in haar commentaar. Zij vindt dat Zuid-Holland de cijfers van de luchthaven opnieuw moet berekenen.

Eigenbelang

De krant weet verder te melden dat onderzoekers van de TU Delft, die vorig jaar in opdracht van omwonenden de uitbreidingsplannen van de regionale luchthaven kritisch hebben doorgenomen, ook al dat een eventuele groei van Zestienhoven vooral ten goede komt aan het vliegveld zelf.

Meer

Deze informatie en meer is terug te lezen op de website van het AD.
Bron: AD 9 juli 2018 

NB: Deze schokkende onthullingen hebben inmiddels geleid tot KAMERVRAGEN en (regionaal) RAADSVRAGEN aan college van B&W.Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2018 Twitter bird logo    
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport


 

VERENIGINGS NIEUWS

 • KOM NAAR DE MANIFESTATIE!

  Beste Leden,

  Op zaterdag 23 juni as. organiseert het bewonersberaad een manifestatie.

  Lees meer...  
 • BTV te gast in Tweede Kamer

  De BTV zat op 14 februari 2018 om tafel in de Tweede Kamer in Den Haag. Op initiatief van Suzanne Kröger van GroenLinks, waren bewonersorganisaties van de verschillende luchthavens uitgenodigd.

  Lees meer...  
 • Gemeenteraad Verkiezingen 2018

  De BTV heeft de verschillende verkiezingsprogramma's vergeleken en voor uw verduidelijkt welke vóór of tegen uitbreiding van vliegveld RTHA zijn.

  Lees meer...  
 • ALV 2018

  Beste leden,
  Hiermee nodigt het bestuur van de BTV u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 27 maart 2018.

  Lees meer...