Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

GroenLinksDenk mee over groene woonplannen bij Zestienhoven

De huidige locatie van Rotterdam The Hague Airport, voorheen Zestienhoven, is perfect voor de bouw van minimaal 10.000 woningen en een groot park, vindt GroenLinks.

Het is één van de opvallende bouwlocaties die Jesse Klaver vandaag voorstelt om de enorme woningnood te verhelpen. Raadsleden Jeroen Postma en Astrid Kockelkoren doen een oproep aan bewoners en partijen in de stad om mee te denken over een nieuwe groene oase bij Zestienhoven. Nog voor de verkiezingen presenteren zij het dit woonplan in de gemeenteraad.

Denk mee over groene plannen op terrein van Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven)

De plannen door de BTV geïniteerd krijgen op deze wijze steeds meer vorm. Er is al becijferd dat sluiting van het vliegveld economisch meer oplevert dan handhaving. Verder gaat de leefomgeving er op vooruit, de luchtkwaliteit en de natuur. Sluiting van de luchthaven is een win-win situatie voor iedereen.

Ook burgers met goede ideeën mogen meedoen. Uiteraard heeft een afvaardiging van deze vereniging zich al aangemeld.

Lees hier meer of meld je aan voor de brainstormavond 

VERENIGINGS NIEUWS

 • Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

  Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

  Lees meer...  
 • Stand bemanning (M/V) gezocht

  Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

  Lees meer...  
 • Mutatie bestuur

  Wegens verhuizing en andere werkzaamheden hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ivana Citterbartova als bestuurder.

  Lees meer...  
 • Machtigings formulier ALV-2021 gesloten.

  Lees meer...