2) Juridisch Dossier

Dossier-Juridisch-sPleitnota nachtvluchten

849 NACHTVLUCHTEN. Op 24 november 2017 werd bestuur van de BTV gehoord voor de rechtbank inzake een slepende kwestie over het toegestane aantal nachtvluchten op Rotterdam The Hague Airport.

Lees meer...

Beroepschrift tegen besluit IenM inzake nachtvluchten

Op 25 november 2016 tekende de Verening BTV RotterdamAirport bij de rechtbank bezwaar aan tegen het besluit van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu (IenM), namens deze de Inspecteur Leefomgeving en Transport (ILT)

Lees meer...

Beroepschrift bij Raad van State in 2010

De BTV heeft naar aanleiding van het besluit tot verdere uitbreiding van Rotterdam The Hague Airport een beroepschrift ingediend bij de Raad van State conform het geldende bestuursrecht.

Lees meer...

Ontheffing van milieuregels voor RTHA afgegeven

De officiële tekst van de Inspectie voor Leefomgeving en Transport over de NSS in het bijzonder voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA):

Lees meer...

Omzettingsregeling luchthaven Rotterdam The Hague Airport

De Omzettingsregeling luchthaven Rotterdam The Hague Airport wordt ook wel aangeduid als het Omzettingsbesluit. Hierin is geregeld dat de rekeneenheid voor geluid wordt omgezet van Ke naar Lden. De ingangsdatum van deze regeling is 1-05-2013. 

Voor de officiele tekst van de regeling klik hier.

noot: ivm beperking van de bestandsgroote zijn de bijlagen behorende bij deze regeling niet scherp; indien u een beter leesbare versie van de bijlagen wenst dan kunt u dit vinden via de website 'wetten en regelgeving' te vinden via www.overheid.nl: klik hier.

Voor gerelateerde artikelen, klik onderstaande items:

- Perbericht BTV

- Wat is Lden? 

*** Als versies verouderd zijn of er documenten toegevoegd kunnen worden horen we dat graag.  Help ons deze site actueel te houden!

Regeling burgerluchthavens en militaire luchthavens

Rotterdam The Hague Airport is aangewezen als zowel een burgerluchthaven als een militaire luchthaven. Voor deze categorie luchthavens is bepaalde wetgeving van toepassing inzake vernieuwing van de regelgeving voor burgerluchthavens en militaire luchthavens en de decentralisatie van bevoegdheden voor burgerluchthavens naar het provinciaal bestuur (Regelgeving burgerluchthavens en militaire luchthavens). Klik hier voor de wettekst

*** U kunt ons helpen, indien u signaleert dat bepaalde wetgeving niet meer actueel is, ons hiervan in kennis te stellen zodat wij met uw hulp deze site actueel kunnnen houden; dit kan via onze contactpagina.

Aan dit onderdeel wordt nog gewerkt. Kom binnenkort terug voor updates!Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2019 Twitter bird logo    
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport