Rotterdam Gemeente

Gemeenteraad neemt bij meerderheid vliegtuiglawaai serieus

Een gezamenlijke motie van GroenLinks, PvdA, CDA en D66 over vliegtuiglawaai werd met meerderheid van stemmen aangenomen in de Gemeenteraad Rotterdam.

Lees meer...

SchipholWatch

Wethouder Arno Bonte (Rotterdam) omarmt Explane

Als eerste gemeente in Nederland steunt Rotterdam de Explane app voor het meten van vliegtuiglawaai.

Lees meer...

Gemeente Rotterdam

BTV spreekt in bij commissie EDEM

De BTV sprak in bij de commissie EDEM ( Energietransitie, Duurzaamheid, Economie en Mobiliteit) in Rotterdam over het onderwerp : Actieplan geluid 2019-2023 van de Gemeente Rotterdam.

Lees meer...

VerkiezingenInput BTV gemeenteraadsverkiezing 2018

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 heeft de BTV een voorzet gegeven over belangrijke standpunten rond Rotterdam The Hague Airport.

Lees meer...

LansingerlandOpenstaande vragen van de gemeente Lansingerland ten behoeve van aanvullend
onderzoek RTHA

Deze lijst draagt de boodschap uit dat onder huidige condities Gemeente Lansingerand geen draagvlak biedt voor uitbreiding Rotterdam The Hague Airport.

Lees meer...

gemeenteSchiedamSchiedam schrijft aan verkenner Rotterdam The Hague Airport

In samenspraak met gemeente Lansingerland schreef Gemeente Schiedam een brief aan de verkenner met tal van vragen en stellingen rond de voorgenomen uitbreidingsplannen van het vliegveld.

Lees meer...

gemeente-schiedamSchiedam verzet zicht tegen bestemmingsplan RTHA

Gemeente Schiedam heeft zich kritisch opgesteld tegenover de ontwerp bestemmingsplan rond Rotterdam The Hague Airport (RTHA).

Lees meer...

Kennisgeving bestemmingsplannen “Rotterdam The Hague Airport” en “Parapluherziening geluidzone RTHA”

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 11 december 2015 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 21 januari 2016) de ontwerpbestemmingsplannen " Rotterdam The Hague Airport”(NL.IMRO.0599.BP1041RdamAirport-co01) en “Parapluherziening geluidzone RTHA” (NL. IMRO. 0559. BP1082PaplugzRTHA-ON01 Rotterdam) met de bijbehorende planMER,  voor een ieder ter inzage liggen bij de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater (tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 22a.

Lees meer...Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2019 Twitter bird logo    
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport