Logo gemeente schiedamSchiedamse burger tegen voorstel VPP

Op 16 mei werd in het gemeentehuis Schiedam voor de burger een presentatie gehouden van het “voorlopig pakket participatietraject” (VPP), opgesteld door RTHA.

HartVanLansingerlandSelectie aanwezigen bewonersavond leidt tot frustratie BTV

Lansingerland – Afgelopen week ontving de redactie van Hart van Lansingerland een persbericht van de Bewonersvereniging Tegen Geluidsoverlast (BTV) Rotterdam Airport.

Rotterdam The Hague AirportGeen enkele informatie meer naar bewoners over participatie RTHA

Het participatietraject rond Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is nu volledig ontspoord. Officiële bewonersvertegenwoordigers krijgen geen enkele informatie meer over wat er wordt besproken. Ondertussen vergaderen de luchtvaartmanagers gewoon door en kunnen straks toch een groen vinkje zetten bij de bewonersparticipatie.

Rotterdam The Hague Airport

Vastgelopen participatie RTHA schreeuwt om nieuwe start zonder luchtvaartsector

De burgerparticipatie rond vliegveld Zestienhoven zinkt steeds dieper weg in het moeras, nu ook een van de twee leden van de bewonersdelegatie van de gemeente Lansingerland heeft aangekondigd deelname niet langer te kunnen verantwoorden richting zijn achterban. Het faalproject schreeuwt om een verse start.

Rotterdam The Hague Airport

Kinderachtig willen winnen

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) gedraagt zich als een verwend kind dat met gangbare spelregels niet kan winnen.

RotterdamGezamenlijke vragen CDA en GL over participatietraject

In Gemeente Rotterdam hebben de vertegenwoordigers van het CDA en GroenLinks vragen gesteld over het nut van het participatietraject rond het luchthavenbesluit.