Stem nee tegen uitbreiding Rotterdam The Hague Airport en word lidLuchthavenbesluit RTHAbestemmingsplan-RTHAProcedure Luchtruimvoorziening

 

Leefbaar3BPOLL RTHA op Leefbaar 3B.

Bij dezen maken wij u attent maken op de link www.leefbaar3b.nl en de daarin opgenomen poll, rondom de ontwikkelingen, uitbreiding en beeldvorming RTHA en daarmee de invloeden die het heeft voor het woon- en leefmilieu in onze regio.

Wij denken dat het goed is om ook een signaal te laten horen binnen deze poll, vanuit u als lid van onze vereniging. Elk signaal door middel van het invullen van de poll, is er duidelijk een en geeft daarmee een andere bredere beeldvorming.
Naast deze melding via de mail, zullen wij ook via Facebook de melding plaatsen en daarmee dus ook een verwijzing naar de aangehaalde link www.leefbaar3b.
Wij danken u alvast voor uw ondernomen actie in dezen en zijn dan ook net zo als u benieuwd naar de uitslagen van de poll.
Namens het bestuur van de vereniging
De secretaris

 

link: www.leefbaar3b.nl   (rechter deel van de pagina)

VERENIGINGS NIEUWS

 • In memoriam Prabodh Jongepier

  De vereniging kreeg de kennisgeving dat op 13 januari is overleden: Prabodh Jongepier.

  Lees meer...  
 • BTV plaatst extra meetpunt in Schiebroek.

  Dankzij ook hier weer de inzet van leden en sympathisanten werd in korte tijd een royaal budget van circa € 15.000,= verzameld waarmee tijdens de eerste lock-down een eigen ‘nul’ meting kon worden verricht.

  Lees meer...  
 • MODERNE statuten

  Onze oude statuten uit midden jaren ’80 van de vorige eeuw waren op tal van gronden juridisch achterhaald.

  Lees meer...  
 • BTV uitgeroepen tot ‘goed doel’’

  De Belastingdienst heeft na overtuigende argumenten door ons bestuur de ANBI-status afgegeven.

  Lees meer...