BTV-Ledennieuws

Stand bemanning (M/V) gezocht

Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

Beste leden,

Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie, aan de Burg. Baumannlaan, zoeken wij nog enkele vrijwilligers die een paar uur willen besteden aan het uitdelen van flyers aan de passanten.

De Culturele Straat is dan bevolkt met tal van culturele instellingen en verenigingen, waardoor het een gezellige dag zal worden. De planning is tussen 10 en 16 uur geopend voor bezoekers.

De BTV heeft diverse promotiematerialen laten maken en zoekt nog een paar mensen die deze ter plekke willen uitdelen. Kennis van de luchtvaartdossiers niet hiervoor niet nodig, dus iedereen die het leuk vindt om een praatje te maken is welkom. Graag aanmelden bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dank u wel!

Natuurlijk zijn geïnteresseerden voor de Culturele Straat ook van harte uitgenodigd zich te laten informeren over het totale aanbod van Overschie.

Sociale straat Schiedam

Copyright ┬ę  BTV-RotterdamAirport 2021  
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport
De Vereniging heeft de ANBI-status.

 

e-boekhouden

 

Bestuurstafel

Lid worden?

 


 

VERENIGINGS NIEUWS

 • Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

  Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

  Lees meer...  
 • Stand bemanning (M/V) gezocht

  Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

  Lees meer...  
 • Mutatie bestuur

  Wegens verhuizing en andere werkzaamheden hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ivana Citterbartova als bestuurder.

  Lees meer...  
 • Machtigings formulier ALV-2021 gesloten.

  Lees meer...