SchiedammerOnline'Maak van vliegveld Rotterdam een groene woonwijk'

Bijeenkomst in De Boshoek over initiatief van groene politici.

Op zaterdag 11 maart 2023 houdt GroenLinks een bijeenkomst over Rotterdam The Hague Airport: wat gaat er allemaal gebeuren, wat kan daar nog aan gedaan worden en vooral ook: hoe kan het anders. Hoe zit het met de plannen van RTHA en wat zijn de alternatieven?

"RotterdamCentralPark" Matthijs de Boer stedenbouw mdbs

Bewonersvertegenwoordiger John Witjes, BTV-voorzitter Alfred Blokhuizen, Tweede-Kamerlid Suzanne Kröger, Provinciale-Statenlid Robert Klumpes en gemeenteraadsleden Marko Ruijtenberg (Lansingerland) en Astrid Kockelkoren (Rotterdam) vertellen over de in het intro genoemde onderwerpen en meer. Ze zijn ook geïnteresseerd in de mening van omwonenden van het vliegveld.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023 in Natuurcentrum de Boshoek, Bospad 3 in Schiedam en begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur zijn de deuren open. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De presentatie van de middag is in de handen van Jeroen Postma, oud-raadslid uit Rotterdam en samen met Astrid Kockelkoren initiatiefnemer van de plannen om Rotterdam The Hague Airport om te vormen tot een groene woonwijk.

Alle genoemde sprekers vertegenwoordigen GroenLinks c.q. hebben een GroenLinks-achtergrond.

Bron: De SchiedammerOnline, 2 maart 2023

Meer info

Lees ook:  "RTHA sluiten, kan gewoon."