BTV-Ledennieuws

Nieuwe vergaderenALV in najaar

Het coronavirus verhindert ons nog steeds om een nieuwe uitnodiging te sturen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) die oorspronkelijk gepland stond voor eind maart j.l..

Er is nu nog geen zicht op de ontwikkelingen rond ‘samenscholing’, waaronder de ALV valt. Wij moeten nog even uw geduld vragen. Verwacht wordt dat pas rond oktober een nieuwe vergadering kan worden uitgeschreven.

Wij mogen verheugd zijn op de bijna 1000 gezinnen die zich door ons laten vertegenwoordigen. Wij vragen u vriendelijk het werk te blijven steunen en de factuur voor de contributie te betalen. Ook dit jaar is het bedrag gehandhaafd op slechts € 10,= per gezin. Mocht de ALV later anders beslissen, dan volgt uiteraard een verrekening. Wilt u ons actief steunen en een extra bijdrage leven voor de (hoge) juridische kosten? Uw steun als lid is hart nodig.
Wilt u extra doneren? DONATIE is van harte welkom. Wij hebben een donatie-pagina.

Copyright ©  BTV-RotterdamAirport 2021  
Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast - BTV-RotterdamAirport
De Vereniging heeft de ANBI-status.

 

e-boekhouden

 

Bestuurstafel

Lid worden?

 


 

VERENIGINGS NIEUWS

 • Geslaagde presentatie BTV op Sociale Straat

  Op 9 oktober was in Rotterdam Overschie een braderie gecombineerd met de Sociale Straat. De BTV had hier een duidelijke zichtbare plaats.

  Lees meer...  
 • Stand bemanning (M/V) gezocht

  Voor een presentatie op de Culturele Straat, op zaterdag 9 oktober in Rotterdam-Overschie

  Lees meer...  
 • Mutatie bestuur

  Wegens verhuizing en andere werkzaamheden hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Ivana Citterbartova als bestuurder.

  Lees meer...  
 • Machtigings formulier ALV-2021 gesloten.

  Lees meer...